a la carte
van vrijdagavond tot zondagavond
FINGERFOOD TO SHARE
Tapasbord (mix van warm en koud)
Kaas en salami
Kibbeling met verse tartaar
Bruschetta’s
Kaasbolletjes
Calamares
Plankje serrano
VOORGERECHTEN
Rundscarpaccio met pesto en Parmezaanse kaas
Kaaskroketten, fris slaatje, bieslookdressing
Garnaalkroketten, fris slaatje, cocktaildressing
Scampi “maison”
HOOFDGERECHTEN
(VIS EN VLEES)
VLEESGERECHTEN
Stoofpotje van varkenswangen
Steak met warme groentegarnituur en saus naar keuze*
*natuur, bearnaise, champignon, peper, choron, kruidenboter inbegrepen, roquefort (suppl. € 2.00)
VISGERECHTEN
Gegratineerde vispan “Bord’eau”
Scampipannetje “maison”
SALADES
Salade met lauwe geitenkaas met of zonder spek
Salade coquilles, scampi, mangodressing
Tomaat burrata en snoeptomaatjes
Tomaat garnaal op z’n Bord’eau’s
KINDERKAART
Deze gerechten zijn voor kinderen tot max 12 jaar
Spaghetti bolo
Varkenswangetjes*
Kipnuggets *
Kaaskroket*
Garnaalkroket*
Frikandel*
* Wordt geserveerd met salade,
warme of koude appelmoes en frietjes
DESSERTS
Colonel “Bord’eau” (citroensorbet met wodka)
Trio van sorbet
Crème brûlée
Appeltaart met ijs
Chocolademousse
Coupe vanille
Coupe dame blanche
Coupe brésillienne
Coupe advocaat
Kinderijsje ( 1 bol vanille/ aardbei of chocolade)
Kinderijsje ( 2 bollekes vanille/ aardbei of chocolade)