a la carte

van vrijdagavond tot zondagavond

277010080_391162139515575_347135585063850739_n

FINGERFOOD TO SHARE

Tapasbord (mix van warm en koud)

Kaas en salami 

Kibbeling met verse tartaar 

Bruschetta’s

Kaasbolletjes

Calamares

Plankje serrano

VOORGERECHTEN

Rundscarpaccio met pesto en Parmezaanse kaas 

Kaaskroketten, fris slaatje, bieslookdressing

Garnaalkroketten, fris slaatje, cocktaildressing

Scampi “maison” 

HOOFDGERECHTEN
(VIS EN VLEES)

VLEESGERECHTEN

Stoofpotje van varkenswangen

Steak met warme groentegarnituur en saus naar keuze* 

*natuur, bearnaise, champignon, peper, choron, kruidenboter inbegrepen, roquefort (suppl. € 2.00)

VISGERECHTEN

Gegratineerde vispan “Bord’eau”

Scampipannetje “maison”

SALADES

Salade met lauwe geitenkaas met of zonder spek

Salade coquilles, scampi, mangodressing

Tomaat burrata en snoeptomaatjes

Tomaat garnaal op z’n Bord’eau’s

KINDERKAART

Deze gerechten zijn voor kinderen tot max 12 jaar

Spaghetti bolo

Varkenswangetjes*

Kipnuggets *

Kaaskroket*

Garnaalkroket*

Frikandel*

* Wordt geserveerd met salade,

warme of koude appelmoes en frietjes

DESSERTS

Colonel “Bord’eau” (citroensorbet met wodka)

Trio van sorbet

Crème brûlée

Appeltaart met ijs

Chocolademousse

Coupe vanille

Coupe dame blanche

Coupe brésillienne

Coupe advocaat

Kinderijsje ( 1 bol vanille/ aardbei of chocolade)

Kinderijsje ( 2 bollekes vanille/ aardbei of chocolade)

Ons nieuw Bord'eau winterconcept

Fondue (enkel vlees) elke avond verkrijgbaar vanaf 18u30.
Enkel op reservatie.

Vanaf nu doen wij ook Tea-room! 

Aangepaste lunchkaart