Feest menu's

Menu kerstavond

24/12

Cava met hapjes

Carpaccio van hert

Butternutsoep

Gelakt spek, zalfje van zoete aardappel, wokgroentjes

Sorbetje als tussendoortje

Kalkoen farci met spinaziesaus en kroketjes
Of
Zalm farci met spinaziesaus en kroketjes

Kerstdessertje

Menu all-in € 95,00

Menu kerstdag

25/12

Cava met hapjes

Carpaccio van hert

Butternutsoepje

Sorbetje als tussendoortje

Kalkoen farci met spinaziesausje en kroketjes
Of
Zalm farci met spinaziesausje en kroketjes

Kerstdessertje

Menu all-in € 78,00

Menu oudejaarsavond

31/12

Cava met hapjes

Gemarineerde zalm met rode biet

Boschampignonsoepje

Sint-jakobsschelp opgevuld met een duo van scampi en coquilles


Sorbetje als tussendoortje

Hertenkalffilet met wintergarnituur, amandelkroketjes

Of

Roodbaarsfilet met wintergarnituur,
kroketjes

Ouderjaarsdessert

Nieuwjaarsbubbels inbegrepen

Menu all-in € 115,00

Menu nieuwjaarsdag

01/01

Cava met hapjes

Gemarineerde zalm met rode biet

Sint-jakobsschelp opgevuld met een duo van scampi en coquilles


Sorbetje als tussendoortje

Hertenkalffilet met wintergarnituur, amandelkroketjes

Of

Roodbaarsfilet met wintergarnituur,
kroketjes

Nieuwjaarsdagdessert

Menu all-in € 95,00

Ons nieuw Bord'eau winterconcept

Fondue (enkel vlees) elke avond verkrijgbaar vanaf 18u30.
Enkel op reservatie.

Vanaf nu doen wij ook Tea-room! 

Aangepaste lunchkaart